Najčešće postavljana pitanja

Imate pitanje u vezi sa partnerskim programom NutriProfits? U daljem tekstu ćete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja. U slučaju nedoumice, molimo vas za kontakt sa našim timom podrške NutriProfits.

Početak saradnje

Šta je zapravo partnerski program NutriProfits?

NutriProfits je partnerski program koji nudi partnerima mogućnost zarade prilikom posredništva u prodaji markiranih proizvoda u kategoriji Zdravlje i Lepota.

Kako to funkcioniše?

U partnerskom programu NutriProfits naći ćete najbolje i najuspešnije prodavane marke. Mi vam isporučujemo proizvode najveće uspešnosti i najvišeg kvaliteta, a vi dobijate čak 40% provizije za posredništvo u njihovoj prodaji. Pravila su jednostavna!

Da li je korišćenje NutriProfits besplatno?

Početak saradnje je u potpunosti besplatan. Dovoljno je da posvetite nekoliko minuta na ragistraciju u partnerskom programu – ovde. Nakon nekoliko trenutaka moći ćete da se uključite na svoj nalog.

Da li je neophodno zaključivanje ugovora?

Ne, da biste započeli saradnju, potrebno je jedino da popunite formular registracije kao i da prihvatite Pravilnik.

Nemam iskustva u partnerskom marketingu. Da li ću uspeti?

To je pitanje, koje zadaje većina osoba koje započinju. Na početku sve može izgledati teško, ali zahvaljujući našoj podršci, sa sigurnošću ćete uspeti. Na partnerskom panelu ćete naći sve neophodne informacije kao i materijale za promociju proizvoda. Redovno ćemo vas informisati sa posredstvom e-mail poruka o mogućnostima promocije naših proizvoda iz ponude, a takodje o načinima povećavanja konverzije kao i prometa. Bez brige – svako je nekada započinjao svoju avanturu sa partnerstvom i bio je početnik.

Da li pri prvim koracima u NutriProfits mogu računati na meritoričku podršku iskusnijih osoba?

Naravno. Naš tim podrške je vama na raspolaganju. Za početak predlažemo vam da posetite naš blog NutriProfits, na kome ćete naći mnoštvo dragocenih saveta koji će vam omogućiti da istražite tajne partnerstva.

Da li mi je potreban sopstveni internet sajt?

Nema takve obaveze. Promociju proizvoda iz ponude možete ostvarivati kroz:

  • socijalne mreže (Facebook, Twitter, Instagram),
  • stvaranje artikula na blogovima,
  • pisanje komentara na blogovima, forumima kao I na društvenim portalima.
Da li mogu da računam na dostup do promotivnih materijala?

Na partnerskom panelu ćete naći mnoštvo promotivnih materijala, koje će vam pomoći da započnete prve korake. Svi materijali su dostupni na više različitih jezika, zahvaljujući čemu naši Partneri povećavaju oblast svojih delovanja na celom svetu.

Na koji način mogu da pratim statistiku prodaje?

Nakon uključivanja na partnerski panel, naći ćete preciznu statistiku prodaje. Iskorištene sa naše strane savremene metode praćenja, omogućavaju vam generisanje detaljnih raporta.

Provizije i plaćanja

Koliko mogu da zaradim?

Visina zarade u velikoj meri zavisi od vaše kreativnosti kao i od vremena posvećenog na promociju proizvoda. NutriProfits dostavlja Partnerima proizvode najvišeg kvaliteta, koji garantuju visok promet. Mnogo osoba brzo odustaje, zato što računaju na brzu zaradu bez ikakvog napora. Kako pokazuju iskustva naših Partnera - nije isplativo se predavati. Najktivniji Partneri zaradjuju više desetina hiljada dinara mesečno. A zapravo na početku su takodje bili početnici!

Koliko su visoke provizije?

NutriProfits nudi najviše provizije na tržištu koje dostižu čak 40% od svake prodaje! Stavke provizije, koje vam nudimo su apsolutno bez konkurencije.

Šta se dešava sa provizijom, kada klijent odustaje od kupovine?

U takvoj situaciji stanje na vašem računu se smanjuje za iznos provizije od kupovine vraćenog proizvoda.

Da li ću zaraditi takodje na klijentima koji se vraćaju?

Da. Svaki klijent koji se vrati ostaje doživotno dodeljen na vašem kontu. Ukoliko on izvrši sledeću kupovinu, dobićete proviziju.

Kada ću moći da realizujem isplatu novčanih sredstava?

Isplata novčanih sredstava se izvršava jednom mesečno do 21-og svakog maeseca i obuhvata stanje novčanih sredstava iz prethodnog meseca.

Koji je minimalan iznos za isplatu novčanih sredstava?

Da biste mogli da podignete novčana sredstava sa svog računa, stanje na vašem računu mora biti preko 100 EUR ili 80 GBP ili 120 USD ili 12.000 RSD.

Koje su dostupne metode plaćanja?

NutriProfits nudi široku lepezu metoda plaćanja:

  • bankovni transfer,
  • ePayments,
  • Paxum.
U kojoj valuti je izvršavana isplata novčanih sredstava?

Na usluzi našim Partnerima su 4 vrste valuta: EUR, USD, GBP, PLN.

Da li plaćam dodatne troškove pri realizaciji isplate?

Da li plaćam dodatne troškove pri realizaciji isplate?

Da li mogu da izdam fakturu?

Da. U cilju dobijanja podataka neophodnih za izdavanje fakture, molimo vas za kontakt sa našim timom podrške.

Partnerski linkovi

Šta su partnerski linkovi?

Partnerski linkovi su specifične adrese URL koje u sebi sadrže identifikator Partnera. Na osnovu njih smo u stanju da registrujemo promet u sistemu praćenja, kao da i pripišemo proviziju odgovarajućem partneru nakon obavljene kupovine od strane klijenta.

Gde mogu da nadjem svoje partnerske linkove?

Nakon uključivanja na panel Partnera moći ćete da generišete partnerske linkove za svaki proizvod.

Da li partnerski linkovi daju mogućnost promocije proizvoda iz ponude NutriProfits u više zemalja?

Naravno. Proizvode koji su dostupni u našem partnerskom programu možete promovisati u preko 30 zemalja!

Šta su linkovi GEOs?

Linkovi GEOs su takozvani geotargetovani partnerski linkovi. Oni vam omogućavaju preusmeravanje potencijalnog klijenta, koji je kliknuo na partnerski link, na jezičku verziju internet sajta prodaje koja je u najvećoj meri prilagodjena njegovoj lokalizaciji.

Šta je sub ID i kako ga stvarati?

Sub ID link sadrži u sebi specijalni identifikator, zahvaljujući kojem ćete biti u stanju da na lak način izmerite efektivnost datog linka. Ukoliko na jednom internet sajtu imate više linkova koji vas usmeravaju na tu samu ponudu, linkovi sub ID omogućiće vam da proverite, koji konkretni link je doprineo tome da dodje do transakcije od strane Klijenta. Linkove sub ID možete stvarati nakon uključenja na panel.

Kako umestiti partnerski link na internet sajt?

Potrebno je napre kopirati link, a nakon toga ga zalepiti na izabrano mesto. U slučaju blog platforme Wordpress biramo u ediciji posta opciju „Dodaj link”.

Tracking

Koliko dugo traje period praćenja (cookies)?

Za razliku od konkurentskih partnerskih programa, koji omogućuju 30-dnevni fajl cookie, mi vam nudimo doživotni kolačić bez roka trajanja! To znači, da ćete dobiti proviziju od prodaje bez obzira na to, kada su klijenti ostvarili svoju porudžbinu.

Da li sistem praćenja funkcioniše na svim uredjajima?

Sistem praćenja funkcioniše bez problema na svim uredjajima. U tom smislu nije važno da li je klijent ostvario klik i kupovinu sa kompjutera, tableta, smartfona ili drugog uredjaja.

Promotivni materijali

Koji promotivni materijali su dostupni na panelu Partnera?

Na partnerskom panelu su dosptupni sledeći materijali:

  • slike (takodje profesionalne, kao i amaterske),
  • reklamni baneri u različitim rezolucijama,
  • kao i tehnička dokumentacija proizvoda.
Da li mogu da modifikujem dostupne promotivne materijale?

Naravno. Zapamtite ipak, da materijali moraju služiti isključivo za promociju proizvoda dostupnih na NutriProfits.

Gde mogu da nadjem više informacija o svakom prozvodu?

Sve neophodne informacije na temu odredjenog proizvoda dostupne su na panelu Partnera. Svaki proizvod ima svoj internet podsajt, na kome možete naći neophodne promotivne materijale kao i tehničku dokumentaciju. Osim toga, izvor informacija o proizvodu je takodje njegova ciljna internet strana prodaje. Link do nje ćete takodje pronaći na panelu nakon uključivanja.

Da li mogu da koristim sadržaj sa zvaničnih internet sajtova proizvoda?

Kao Partner možete koristiti promotivne materijale dostupne na panelu Partnera. Nije ipak dozvoljeno kopiranje sadržaja koji se nalaze na internet sajtovima producenata proizvoda. Predlažemo vam da stvarate sopstvene jedinstvene i interesantne – sa tačke gledišta čitalaca – sadržaje.

Promocija proizvoda

Kada mogu da započnem promociju proizvoda?

Prve promotivne aktivnosti možete započeti odmah nakon uključivanja na partnerski panel. Već na samom početku biće vam omogućen dostup do svih sredstava koji će vam omogućiti početak saradnje.

Koji proizvodi su dostupni u ponudi?

Kliknite ovde da biste se upoznali sa aktuelnom listom proizvoda i kategorija.

Na koji način mogu da promovišem proizvode?

Proizvode možete promovisati na više načina. Najpopularnija metoda je reklama na internet sajtovima koji tematski odgovaraju ponudi. U cilju toga možete koristiti popularne platforme kao što su Wordpress, Wix, Joomla! ili Blogger.


Možete takodje promovisati proizvode putem pisanja komentara na forumima, blogovima, grupama na Facebooku ili putem drugih društvenih portala.


Postoji puno mogućnosti promocije, ipak posebno preporučujemo našim Partnerima stvaranje sopstvenih kvalitetnih internet sajtova koji će u sebi sadržati jedinstvene i interesantne sadržaje.

Da li mogu da promovišem proizvode koristeći e-mail kampanje?

Da, ali samo u slučaju, kada posedujete bazu e-mail adresa osoba, koje su izrazile pristanak na dobijanje marketinških informacija od vas.

Koje tehnike promocije proizvoda su nedozvoljene u NutriProfits?

Nedozovoljenom tehnikom promocije je spamovanje ili slanje informacija, koje primalac poruke nije naručio. Spam je ne samo bezkoristan, ali takodje i nije u skladu sa zakonom!

Imate dodatna pitanja? Kliknite ovde, da biste se kontaktirali sa timom podrške.