Zašto NutriProfits?

NutriProfits je partnerski program koji je stvoren od strane osoba sa višegodišnjim iskustvom u trgovini e-commerce sa mišlju o partnerima koji žele da razvijaju svoj online biznis. Saradnja sa NutriProfits je mogućnost promocije proizvoda visokog kvaliteta u kategoriji zdravlje i lepota. Iskoristite njihov potencijal i zaradjujte putem interneta!

Visoka provizija

NutriProfits nudi najviše provizije na tržištu koji dostižu čak do 40%. Promovišući marke iz kategorije zdravlje i lepota, bićete u stanju da ostvarujete visoke prihode. Osim toga dobijaćete takodje 20% provizije za kupovinu ostvarenu od strane klijenta koji se vraća!

image

Doživotno cookies

Kada drugi partnerski programi nude cookie od 30 dana, mi nudimo neograničen rok trajanja! To znači da ćete uvek dobijati proviziju od prodaje, bez obzira na to kada je klijent koji je preporučen sa vaše strane, izvršio transakciju!

image

Proizvodi sa sjajnim prometom

Ponuda NutriProfits sadrži u sebi isključivo najbolje, visoko selektirane proizvode, koji će vam omogućiti da čitaoce zamenite u kupce! U partnerskom programu se nalazi više od 25 marki iz više različitih kategorija, koje će se sa sigurnošću uklopiti tematski u sadržaj vašeg sajta.

Nudimo marke iz takvih kategorija kao što su Potencija, Mršavljenje, Rast Kose, Koža sa mitiserima, Povećavanje Grudi, Bodibilding i Testosteron. Kliknite ovde da biste videli sve proizvode i kategorije.

image

Globalni domet

Sve marke koje su dostupne na NutriProfits možete promovisati u preko 100 zemalja! Zahvaljujući tome bićete u mogućnosti da značajno razvijete oblast svojih reklamnih delovanja. Vaši klijenti će moći da koriste izabranu formu plaćanja kao i način slanja koji je prilagodjen lokalnim trendovima.

image

Redovne isplate

Kao naš Partner, uvek ćete dobijati isplatu na vreme. Transfer novčanih sredstava odvija se do 21-og dana svakog meseca i obuhvata proviziju za prodaju ostvarenu u prethodnom mesecu. Da biste ostvarili isplatu, stanje na Vašem računu mora biti veće od 100 EUR ili 80 GBP ili 120 USD ili 12.000 RSD.

image

Više načina isplate

Da biste ostvarili isplatu novčanih sredstava, možete koristiti 3 različite metode plaćanja:

  • Bankovni transfer,
  • Tipalti – PayPal,
  • Capitalist.
image

Uspešne metode praćenja

Raspolažemo najboljim metodama praćenja prodaje. Savremena tehnologija omogućuje vam praćenje svakog linka, zahvaljujući čemu ćete imati sigurnost da će ostvarena provizija uvek ostati uračunata u stanje vašega računa.

image

Podrška Supporta

NutriProfits će vam omogućiti neophodne materijale za promociju proizvoda. Regularno, sa posredništvom e-mail pošte, moći ćemo da vas informišemo o novostima, načinima povećavanja prometa kao i konverzije. Pogledajte takodje blog NutriProfits, na kome vam delimo mnoštvo dragocenih saveta koji vam olakšavaju početne i sledeće korake u svetu partnerstva. Zapamtite takodje, da je naš tim podrške uvek spreman za pomoć – u slučaju pitanja ne oklevajte da se sa nama kontaktirate!

image